Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már nagyon zavaró a fülzúgásom...

Már nagyon zavaró a fülzúgásom, mit tegyek? /lent/

Figyelt kérdés

Kb.lassan 2 hete voltunk Balcsin és ott víz ment a fülembe, amitől totál bedugult a fülem, és alig hallatam a jobb fülemre, azután, amikor már jobb lett a dugulás elkezdett zúgni de nem is zúgni , hanem inkább sisteregni, ez napközben már annyira már nem is zavar, de este amikor fekszek le és csend van akkor borzalmas :s . Anya vett OTIPAX fülcseppet amit előírás szerint használtam, most már ezt ritkábban használom, de ettől lett jobb egy kicsit a fülem. Valamint még Bioptron lámpáztam, fülgyertyáztam és ilyen felmelegíthető magos párnát is tettem a fülemre. Tudom hogy az lenne a legjobb ha elmennék fülészetre, de arra lennék kíváncsi h van e valami fülcsepp, gyógyszer v. valami egyéb módzser erre. És ha orvoshoz mennék akkor mit csinálna ?

előre is köszi 17/L

2009. aug. 5. 07:21
 1/2 anonim ***** válasza:

menj orvoshoz és ő megmondja h milyen cseppek vannak.

belenéz a füledbe, aztán felír egy cseppet.

2009. aug. 5. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, látogasd meg az orvost. A Te esetedben van esély a gyógyulásra.
2014. szept. 28. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!