Selender kérdése:
Néha miért gyorsul be a szívverésem ok nélkül?
Figyelt kérdés
Olyan 3-4 hónap alatt kétszer elő szokott fordulni, hogy fél-1 percig felgyorsul a szívverésem. Teljesen ok nélkül, mert nem futok, nem izgulok, tehát csak ülök egy helyben. Ilyenkor eléggé érzem, hogy dobog a szívem, és köhögnöm is kell tőle. Mitől van ez?2012. okt. 4. 18:04
1/4 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Nekem is volt ilyen, pár havonta előfordult aztán pár perc után elmúlt. Most utoljára kórházba kerültem mert 1 órán keresztül 170 vmennyi volt a pulzusom. Valami szívritmuszavar. Jó ha fiatal korban észreveszik mert később komoly gondok lehetnek belőle. Úgyhogy szerintem menj orvoshoz :)
2/4 anonim válasza:
Ilyen nekem is van,hogy például:tv-zek és csak úgy ok nélkül el kezd gyorsabban verni a szívem.Ilyenkor kicsit fulladok is.Nem voltam vele még orvosnál,mert ez nem állandó jellegű.
3/4 anonim válasza:
Ha rendellenes összeköttetés van a pitvarok és kamra között, azt érdemes kideríttetni, egy egyszerű ekg is segít erre fényt deríteni, bár az ekg értelmezését nem bíznám rá akármelyik háziorvosra, inkább kardiológusra érdemes.
4/4 anonim válasza:
Bocsánat, nem egy egyszerű ekg, az csak szerencsés esetben mutatja ki, ha épp roham közben csinálják. A 24 órás ekg monitorozás az, ami kideríti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!