Mi miatt lehetnek kiütések a hónaljamon?
Apró pici pöttyök jelentek meg a hónaljamon pár napja, ha víz éri iszonyatosan viszket, egyébként nem. A hólyagok rózsaszínes bőr színűek, bár már a vakarás miatt némelyik vöröses.
Két napja iszom kalciumot, de nem akar múlni. Nem változtattam semmin (tusfürdő, mosószerek) semmit az elmúlt időkben.
Mit lehet vele kezdeni? Illetve szerintetek ez befolyásolja majd a lézeres szemműtétemet? Köszi!
Köszi a választ!
Hát eddig még nem izzadtam meg. A barátom bő pólóiban vagyok itthon :) de még nem érzek javulást :S Dezodorra nem érzékeny.
Te voltál vele dokinál?
Nem, mert már többször is jártam korábban vizsgálatokon és szinte mindenre allergiás vagyok, úgysem tudnának vele mit kezdeni, max. kenőcsöt és tablettát adnának.
Esetleg még lehet a borotválkozástól is, nekem fémallergiám is van és a lábszáram is pöttyös szokott lenni borotválkozás után rögtön.
Hm... :( Én elvileg semmire nem vagyok allergiás, bár epillálás után én is pöttyös vagyok, de az másmilyen. Ráadásul mostanában nem is epilláltam.
Köszönöm a válaszod és remélem hamar múlnak majd a tüneteid és nem jön újra elő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!