Ha a kezemen a seb olyan fehér maradt, az nem fog elmúlni igaz?
mármint miután begyógyult akkor maradt fehér? hacsak vmi karc volt, akkoraz elfog tűnni. azok nemtűnnek el, amik baromi mélyek, ésmár varrni kéne őket inkább.
sztem a tied elfog tűnni.
első vagyok:
nekem volt kicsit csúnyább sebhelyem (siettem és egy noname borotvával kicsit "megnyúztam" magam, a bokám felett kb 5 centi hosszú és ujjnyi széles lett a seb, dőlt belőle a vér, a hámrétegemnek szinte teljesen annyi volt, vagyis nem egyszerű vágás volt, hanem lehántottam a bőrömet :/)
2 évig fehér volt és nem volt egyenes a felszíne sem. mostanra elmúlt szinte teljesen, annyi látszik közelről, hogy ott egy kis helyen (feleakkora, mint az erdeti seb volt) mintha fél mm-t beesne a bőrőm és nem lenne alatta valami,ami máshol vott van, de nem fehér és teljesen sima.
Vagyis még a kicsit durvább sebeknek is van esélyük eltűnni idővel, vagy legalábbisannyira elhalványulni, hogy nehezen lehessen észrevenni...
21/L
na akkor mindne bizonnyal az enyém is elfog.mert annyira durva azért nem volt :]
köszönöm
és nem lehetett valami kellemes érzés :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!