Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjszakai hypo 1-es típusú...

Éjszakai hypo 1-es típusú cukorbetegségben?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy megeshet olyan, hogy olyan szinten behypózok éjszaka, hogy elvesztem az eszméletemet?

Mert azt tudom, hogy nem ébredünk fel az éjszakai hypglicemiára. És ugye, ha van éjjeli hypo, akkor reggelre el van szállva a cukrunk...

Na de ilyen előfordulhat?

2012. szept. 29. 11:07
1 2
 11/11 anonim válasza:
Csak mostanában kezdtem utána olvasni a hypo-nak, mivel apukám cukorbeteg már kb 30 éve és kezd állandó probléma lenni a folyamatos alacsony cukorszint. De az a jelenség, hogy éjszaka esik le a cukra eddig ismeretlen volt számomra, és nehezen is hittem el amikor azzal nyugtatott, hogy vissza megy az magától is, ha én nem veszem észre hogy rosszul van. Ezek szerint igaz, hogy vissza állna? Elég különös volt, hogy az éjszaka közepén egyszer csak hangosan nyögött és jajveszékelt, és mivel láttam már máskor is az alacsony cukorszint jeleit rajta (bár a nyögés és jajveszékelés nem tartozik ezek közé) tudtam mi a baj. Csak ilyet eddig még nem tapasztaltam.
2013. márc. 3. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!