Hogy lehet, az, hogy nem vagyok magasabb az apámnál?
Figyelt kérdés
Nyáron sokat nőttem,sok emberen láttam,hogy magasabb ,vagy pont ugyan olyan magas lettem.És ezt sokan meg is jegyezték,hogy nőttem.Nem hordok azóta új cipőt meg rajtuk sem láttam volna vadonat új csukát meg stb.(ez csak egy megjegyzés).De mégis pont ,ugyan olyan magas vagyok ,mint az apám akár cipőben vagyunk ,akár nem .2012. szept. 28. 18:10
1/6 anonim válasza:
Nem értem, mi a problémád? Miért kellen most magasabbnak lenned, mint apádnak?
3/6 Andizsuzsi válasza:
És mi köze van mindehhez mások új cipőjének?
4/6 A kérdező kommentje:
Én is ,ezt kérdem ! :D Nem az gond ,hogy magasabb vagyok az apámnál vagy kisebb ,vagy pont akkora,csak nagyon fura ,hogy sok régi ,és új ismerőknél láttam ,hogy vagy akkora lettem ,mint ők ,vagy magasabb ,és meg is jegyezték szóval nem hallucinálok.
2012. szept. 28. 18:21
5/6 A kérdező kommentje:
Annyi,ha megkérdeznétek-e ,hogy hordok -e új cipőt ami magasabb-e ,vagy ők hordanak-e olyan cipőt ,melynek ,vékony a talpa,és akkor nem-e ,ezért lennék magasabb?
2012. szept. 28. 18:24
6/6 anonim válasza:
Még mindig nem értem, mit akarsz kérdezni.
Az addig világos, hogy sokan megjegyezték, hogy nagyobb lettél. Az is világos, hogy akkora vagy, mint apád. De hogy mi a problémád ezzel, illetve hogy jön ide a cipö, az érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!