Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem nyúlik lefelé a sarkam?

Miért nem nyúlik lefelé a sarkam?

Figyelt kérdés

Kis korom óta sportolok,de elkezdtem néhány új sportot,ahol felfigyeltem rá,hogy nem nyúlik lefelé a sarkamban az ín valószínűleg.4 éve lovagolok és ott is felfigyeltem rá,hogy nem tudom úgy lenyomni a sarkamat ahogy a többiek(lovaglásban a sarok az ember legmélyebb pontja),de akkor még nem zavart ennyire.

Ennél a témánál a jégtáncra/táncra gondolok,ahol guggoláshoz az lenne a jó és helyes,ha pliében a sarok a földön marad,jégtáncban pedig,ha guggolunk bele kell ülni a guggolásnál,de alapjában ugyan az a lényeg,hogy a sarok lent maradjon.

Vajon mi lehet a probléma?

2012. szept. 27. 22:03
 1/1 fémecske válasza:
Helló! Lehet hogy az inn szalag nem elég hosszú, vagy össze van zsugorodva. De ha küldenél fényképet a lábfejedről, sarkadról többet tudnák mondani. (Nekem is gondom van a sarkammal lábfejemmel.) Cím: efnagypenge316@gmail.com
2012. szept. 28. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!