Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
szóval multhéten kezdődött hogy elkezdtem furcsán futni a jobb lábam miatt..nem fájt , rendesen léptem csak a futás volt fura mintha " vágtatnék"tegnap előtt este pedig már görcsben voltak a lábujjaim, de még nem érzékeltem semmit...éjszaka begörcsölt a vádlim azt annak fogtam fel hogy volt már ilyen. Reggel pedig már annyitól remegett a jobb lábam hogy " pipicskedtem" azután megint volt tesióra és megint furcsán futottam, már furcsán is megyek...tornagyakorlatnál beiscsuklott a lábfejem magam alá, azután rájöttem hogy nem birom felemelni a lábfejemet , nem biroom mozgatni...a lábujjaim mozognak de a lábfejem mintha görcsbe lenne egyszerűen nem mozdul, rendesen behajlik lefele de fel nem.Az egész vádlim is feszül. Ma megyek dokihoz remélem nincs semmi bajom, mert nem szeretnék igy maradni. Szerintetek mibajom:
2012. szept. 26. 08:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem meghúztad. De majd a doki jobban fogja tudni. Írd meg majd, hogy mit mondott. Addig is jobbulást!
2012. szept. 26. 11:07
 2/2 A kérdező kommentje:
ma megyek sebészetre ott kiderül, majd irom mit mondott. :) köszönöm
2012. szept. 28. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!