Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik, amikor "megroppan...

Mi történik, amikor "megroppantom" az ujjaimat?

Figyelt kérdés
Meg tudom "roppantani" az ujjaim,gerincem,lábam,nyakam mi történik ilyenkor? miért ad ki ilyen hangot? mi ez? inak,csont vagy az izom csinálja ezt a hangot?

2012. szept. 24. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

szerintem annyira ki van kopva ott a csontod körül valami hogy a csontod ugrál mikor ropogtatod amugy éni szoktam az ujjaimat meg a nyakamat

19/L

2012. szept. 24. 00:33
 2/7 Alaque ***** válasza:
A porcok roppannak. Ne szokjál rá nagyon, nem tesz jót. Nem ropogtatásra vannak. Mihez is hasonlítsam? Lehet egy tányéron villával csikorogni, valaki élvezi is, de tönkremegy tőle a tányér, mert nem arra van.
2012. szept. 24. 00:35
 3/7 Alaque ***** válasza:
Amikor ki van kopva az ízület, és a csont "ugrál", az nem olyan hangot ad ki. Az inkább ilyen mélyen kattog. Az sem egészséges. Érdemes kerülni a "kattogtatós" helyzeteket.
2012. szept. 24. 00:39
 4/7 anonim ***** válasza:
2012. szept. 24. 02:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyankor a porcok ropognak nem a csont.
2012. szept. 24. 03:42
 6/7 Alaque ***** válasza:
Meglepett, amit a linkben olvastam. Buborékok? Ez nekem elég nagy hülyeségnek tűnik, de legyen. Belehalni biztos nem fogunk, de nem hinném, hogy jót tenne...
2012. szept. 24. 04:19
 7/7 A kérdező kommentje:
egyszer,kis koromban már leszoktam róla...de sajnos egy barátom hatására újra elkezdtem..:S
2012. szept. 24. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!