Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szokott e olyan lenni, hogy...

Szokott e olyan lenni, hogy valami végett ideges vagy, és nem tudsz elaludni? Ha igen, akkor te mit teszel, hogy elaludj? Az altatók kizárva!

Figyelt kérdés
pl:munka,suli...v rossz fát tettél a tüzre...
2009. aug. 2. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
velem ez tegnap volt!!csalódtam valakiben és dühös voltam rá és nem tudtam elaludni!Ittam egy pohár langyos mézes tejet és be is aludtam!
2009. aug. 2. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igeeen nekem szokott iylen lenni. Én ilyenkor probálom kizárni a gondolatokat a fejemből:D És valahogy sikerül elaludni:)
2009. aug. 2. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szokott... Sajna. Mikor pl. szóbeli érettségim volt, egy perc nem sok, de annyit sem tudtam aludni. Semmit. Meg most is ha valami nehezebb vizsgám van, és nagyon parázok, akkor van, hogy egész éjjel nem tudok aludni. Ilyenkor be szoktam dugni az mp4-et a fülembe, és azt hallgatom, vagy olvasok, mert az elálmosít. De nem sokat szoktak használni...
2009. aug. 2. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

ritkán, de előfordul hogy fel vagyok dúlva. olyankor még napközben kifárasztom magam fizikailag, sok mozgás, ilyesmik...aztán este lefekvés előtt eszek, a csoki nagyon jót tesz ilyenkor :) mp3 a fülbe, kedvenc számaimat meghallgatom, az mindig megnyugtat.

vagy szexelhetsz is :D

2009. aug. 2. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem is előfordult már párszor. Ideges vagyok azért is ami történt, és azért is mert olyan hülye vagyok hogy felhúzom magam és nem tudok aludni. A végén azért alszom el, mert már nem bírok tovább idegeskedni. Hiába próbálok közben más jókra gondolni vagy bárányt számolni vagy akármi...
2009. aug. 2. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a tévézés vált be.
2009. aug. 2. 12:37
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!elfogadom a tanácsaitokat,és kipróbálom mindet(legelsőbb a sexszelést)xd .remélem,h majd valamelyik beválik..
2009. aug. 4. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!