Ez gyenge lelkületre utalhat?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok. azt nem tidom hogy probléma-e ha nagy állatbarát vagyok? nem tudom pontosan megfogalmazni, szóval nem tiltakozom állatvédő egyesületekben és nem foglalkozom kórosan az állatokkal, de ha megyünk valahová és ottvan pl. egy kölyökkutya szívesen eljátszadozom vele. van nekünk is kutyánk és macskáink, őket is szinte minden nap meg-meg simogatom, benézek naponta kb 2x a kutyához is vagy vizet vinni vagy csak úgy hogy mit csinál. ha utcán kerítéseknél találkozom kedves kutyákkal van hogy ott is megállok egy pillanatra megsimogatni őket.persze ezek nem gátolnak a mindennapokban és talán másnak nem is olyan rendellenes, de látom a korosztályom mennyire lesz*rja idézőjelben az ilyen dolgokat. lehet hogy így neveltek kiskorom óta, mert végülis mindig voltak háziállatok a háznál. vagy gyenge lelkületre utalhat?2009. aug. 1. 18:19
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem gyenge, hanem egészséges lélekre utalnak, amiket leírtál.
2/4 anonim válasza:
Dehogyis utal ez gyenge lelkületre. Természetes, hogy megsimogatod minden nap az otthoni állatokat. Az lenne furcsa, ha nem játszanál a saját háziállataiddal. Nyugodj meg, minden rendben van veled. Az meg, hogy a mai 18 évesek nem foglalkoznak ilyen dolgokkal, hát ez van. Nem kell mindig olyannak lenned, mint mások.
3/4 A kérdező kommentje:
csak nem tudom nem túlságosan gyerekes viselkedés ez? köszi a válaszokat mindenkinek
2009. aug. 1. 18:30
4/4 anonim válasza:
Az állatok szeretete nem korfüggő. Viszont szép dolog és semmiképp sem szégyellnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!