Az alkoholisták miért élnek tovább, mint a többi, normális ember?
Ezen a kérdésen én is elgondolkodtam 22 évesen, mikor a 44 éves anyám meghalt, hosszan tartó betegeskedés után. Főleg mikor hajléktalant láttam, aki a higiéniára semmit sem ad, a kukából eszik, télen fagyoskodik, iszik, mások után szívja a cigit és mégis megadatik neki, hogy megöregedjen.
Szerintem akik szembenéznek a problémákkal és nem menekülnek bele valami kábító dologba, lelkileg hamarabb megtörnek, ezért halnak hamarabb.
Szia!
Az előttem szólónak van inkább igaza, szerintem is.
Azon is el kell gondolkozni hogy harmónia, szeretet, szép közös percek, pillanatok vannak az élet minden szintjén és nem hiába van az hogy pl. anya-apa kitart a család mellett. Nem biztos hogy teljesen megértheted a másikat és az élet rendjét.
Vedd figyelembe ezt a tényezőt is.
Lehet ezen sokat gondolkozni, de változni kell, és elsősorban neked! ... hogy ezt a helyzetet jobbá teremtsd, és akkor lehet évek múlva már szebben gondolsz majd erre az egészre! :)
Ha valaki teljesen nem ért meg kérem ne válaszoljon erre, mert fordítva is igaz. Másban keresse igazát.
Aki viszont kulturált (magyar) választ ad, azt előre köszönöm.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!