Prosztatavizsgálat csak turkászással lehetséges?
Mennyire fájdalmas ez,azonkívül,hogy megalázó érzés?
Mivel jár egy ilyen,aki volt már ilyenen leírhatná.
Nem fáj, inkább csak kellemetlen. Mikor én panaszkodtam, az asszony azzal jött: ha ő kibírja a félévenkénti nőgyógyászati vizsgálatot meg persze a két szülést, akkor én ne nyavalyogjak.
A rendelőben oldalra fektettek, láb felhúz. Pár másodperc és vége volt. Ennyi, utána ittam egy sört.
Előbb-utóbb minden férfiember átéli ezt a fajta közeledést, amit csak egy urológus tud nyújtani úgy igazán.
Szerintem sem megalázó, mert ez nem a szexről szól, tudomásul kell venni, hogy ez egy egészségügyi beavatkozás. Éppúgy mint a nőknél a nőgyógyászati vizsgálat sem szexuális indíttatású, hanem egészségügyi.
De azért a férfiemberek többsége egészen jól el tud poénkodni egy ilyen vizsgálat kapcsán.
Például, mikor a pasi vizsgálat közben felsóhajt: Vigyázzon doki, olyan helyen jár, ahol eddig még ember sosem járt... :-)
Tudod ott hátul van egy luk, amin keresztül egészen jól el lehet érni a prosztatát. Nem mondom, hogy szívderítő érzés, mikor elveszik az ember szüzességét hátulról, inkább furcsa, és szokatlan, de hát azért ki lehet bírni.
Elölről sokkal nehezebb lenne kitapintani. Meglehetősen mély vágást kellene ejteni, hogy az orvos keze elölről beférjen.... :-D
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!