Így adhatnék vért?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen véradás lesz,szeretnék részt venni rajta,de nem tudom,h lehet-e ha rendszeresen valdoxant szedek. Valaki tudna segíteni? Még sohasem adtam vért,ezért nem tudom. Már megkérdezhettem volna az orvost,de nem tettem és most meg sürgős lenne tudnom!2012. szept. 19. 18:46
1/4 anonim válasza:
A véradáson megtudod kérdezni a regisztrációnál
2/4 anonim válasza:
Ez nem tudom milyen gyógyszer,de ott úgyis ki kell tölteni egy kérdőívet,amiben az is szerepel, hogy milyen gyógyszert szedsz rendszeresen. Szóval ott majd meg tudják mondani!
És remélem adhatsz vért, és buzdítsd erre a többieket is!:)
3/4 A kérdező kommentje:
Értem,és köszönöm szépen a válaszokat!
Mindenkit buzdítok,és ha adhatok,ezentúl rendszeresen fogok én is! :)
2012. szept. 19. 19:05
4/4 anonim válasza:
Sajnos én sem tudom milyen gyógyszer ez, gyengébb bogyók, vagy pl fogamzásgátló mellett lehet nyugodtan vért adni. A legegyszerűbb tényleg az, hogyha ott rákérdezel a dokinál. A kérdőívben elég sok témára rákérdeznek, ott valld be, hogy szedsz, ráfognak kérdezni, hogy mit és ennek ismeretében megmondják, hogy adhatsz-e vért, avagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!