A köröm rózsaszín része nőhet?
Figyelt kérdés
Amióta van fogam rágtam a körmöm, most próbálok leszokni róla, növesztem. A köröm rózsaszín része és az ujjam vége között elég sok hely van, amikor nő a fehér rész az jócskán még az ujjamra van nőve. Elég hülyén néz ki. Szóval kérdésem hogy a rózsaszínű rész még kitolódhat a ujj vége felé, úgy hogy a fehér rész "szabadon" legyen. Hát remélem érthető vagyok.2012. szept. 19. 14:35
1/8 A kérdező kommentje:
Na pl a képen látható köröm rózsaszín részének a fele az enyém. [link]
2012. szept. 19. 14:38
2/8 anonim válasza:
Mivel a köröm töve nő és nem a vége. Ezért, ha hagyod sokszor megnőni hosszúra és ritkán vágod le, akkor lehet rá esélyed.
3/8 anonim válasza:
igen, ránőhet a köröm a körömágyadra jobban, ha soha többé nem rágod. De évek kérdése lehet.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, rendben. Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 20. 15:12
5/8 Annusss válasza:
Nekem nem nőtt semmit pedig nekem 3 éve volt ilyen problémám...
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem sem nőtt egy milit sem, pedig majdnem egy évig megálltam, h nem rágtam. Azóta is tövig van rágva. Meh tökmindegy.
2016. júl. 3. 19:44
7/8 anonim válasza:
Látom, hogy elég régi a kérdés, de válaszolok :) nálam 2 év nem rágás munkája volt, de igenis visszanőtt, szépen :) mostmár meg nem mondani hogy rágtam valaha.. pedig amióta az eszemet tudtam rágtam.. :) 26 éves vagyok.. emiatt a rossz szokásom miatt választottam a műkörmös szakmát :) nem tudom, az segített-e, hogy sokszor műkörömmel hagytam egész nagyra megnőni, vagy alapból csak a nem rágás.. viszont van olyan vendégem akinek mindig ujjvégig visszareszelt körmén is időről időre tovább csatlakozik az a rész :D (tehát nem hiszem hogy a nagyra növesztés a titok!) jobban meg se tudom fogalmazni, de szerintem érthető :) hajrá, van remény! :)
8/8 anonim válasza:
Tudom hogy regi kerdes ,de valaszolok.azt nem ertem hogy”egy evig megalltam a ragasban megis tovig van ragva”,en is sokaig ragtam a kormom ezert nekem is ez a problemam,en azt csinaltam h megnovesztettem a kormom hosszura es igazabol ha mar hosszu akkor nem nezi senki a rozsaszin reszet mert akkor mar nem a rovid tompe korom hanem a hosszu latszik.egyebkent ha eljutsz mondjuk addig hogy megnoveszd 1-2 mm re(nekem a leghosszab az felcenti es boven tuler igy az ujjam vegen)akkor mar lesz motivaciod,en is azert nem ragomlea kormom mert szep,meg azert mert mar olyan sokat novesztettem,vartam akkor ne menjen karba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!