Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kell méregtelenítő...

Hogyan kell méregtelenítő kúrát csinálni?

Figyelt kérdés
tudom, hogy az interneten le van írva de mindenhol mást írnak és már össze zavarodtam. egész nap gyümölcslevet kell innom? és nem ehetek semmit? vagy úgyis lehet hogy egész nap gyümölcsöt eszek és vizet iszok? és hány napig kell csinálni? vagy milyen lehetőségek vannak még?
2012. szept. 18. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Van egy méregtelenítő ami a colonix kúrának a "parasztos" változata, de ugyanazt éri el. Én azt szoktam 1 évben egyszer, azóta nem ég a gyomrom.
2012. szept. 18. 16:39
 2/7 A kérdező kommentje:
és azt hogy kell csinálni?
2012. szept. 18. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
1 liter langyos vízbe 1 kanál só. 1 óra alatt elosztani meginni( 10 percenként 2 deci) hatásos, utána joghurtot enni, kefírt, ki mit szeret, párolt gyümölcsöt, nem leterhelni a gyomrot. Ennyi. Kell hozzá gusztus mert a sós vizet nem mindenki bírja...jah, és aznap ne menj el otthonról...
2012. szept. 18. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Méregtelenítést 1000 + 1 módon lehet csinálni, azért mindenhol mást olvasol. Válassz egy módszert, amely neked szimpatikus és próbáld ki.
2012. szept. 18. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:
és 1 napos méregtelenítésnek van értelme?
2012. szept. 18. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted a 100 napig tartó az jobb? ez is olyan tipikus félregondolás, hogy ami drágább jobb...de majd megtapasztalod...
2012. szept. 18. 18:49
 7/7 A kérdező kommentje:
100 napig már nem egészséges nem arra gondoltam! de lehet egy napig vagy egy hétig is, és nem tudom egy nap alatt kitisztulok e! és egyébként elmondanám vannak ruhák amiből igenis jobbak a drágábbak mint pl egy cipő! ha futni megyek nem mindegy hogy egy wink van rajtam vagy egy adidas vagy akármi ,mert képzeld rengeteg a különbség!
2012. szept. 18. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!