Az allergia tünete lehet az állkapocs alatti nyirokmirigy megduzzadása?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam allergiás, de kb. 2 hete torokfájással kezdődött egy megfázás, ami elmúlt. Rá három napra ismét elkezdett az orrom folyni. Az egyetlen plusz tünet, ami utalhat arra, hogy mégsem allergiáról van szó, az ez a bizonyos áll alatti megduzzadt nyirokmirigy, feltéve, hogy nem lehet ezt is tünet.2008. máj. 16. 09:10
1/3 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy az ellergia ilyesmivel járna. A nyirokcsomó-duzzanat inkább vírusfertőzés tünete szokott lenni, attól lehet a megfázás és torokfájás is.
2/3 anonim válasza:
nekem ugyanez volt, könnyeztem, fulladtam, náthás voltam, lázam is ovlt, elmúlt, aztán megint és most duzzadt a torkom meg az arcomban is van csomó, ha vírus akkor viszont lehet mumsz kezdete is sztem, én még nem voltam mumszos, és nem adnak védőoltást
3/3 anonim válasza:
Mi lett belőle végül?
Nekem is ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!