Eros fejfajassal kuzd az egyik baratnom, ajulos es eros fejfajas gyotri, ill. ilyenkor bepanikol. Van otlet hogy mitol lehet?
Figyelt kérdés
A lanyt egy eve ismerem,csaladi hattere meg van,tarsastancol,de eros fejfajas gyotri kb fel eve.tobbszor esett ossze buszon,es otthon is.a haziorvosa a korhazat ajanlotta.mult heten oran lett rosszul,be mentek korhazba,vert vettek tole,es hnaptol be kell fekudnie.nagyon fel es en is feltem.lehet h agydaganata van??2012. szept. 17. 19:13
1/6 anonim válasza:
Remélhetőleg nincs agydaganata! Annak egyéb tünetei is vannak: hányinger, hányás, a daganat helyének megfelelő kiesési tünetek (látászavarok, szédülés, reflex problémák, aszimmetriás tünetek).
Lehet csak pszichés, vagy migrénes.
Milyen osztályra szól a beutaló??
3/6 A kérdező kommentje:
Elvileg testileg minden rendben van vele,es pszihesen sincsen baja,legalabbis senki nem latta rajta
Sajnos nem tudom melyik osztalyra utaltak,de a pasim anyukaja a korhazban dolgozik megigerte h utana nezz hnap hogy hova utaltk es mit vegeznek el rajta
2012. szept. 17. 20:26
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem eszik eleget?
5/6 A kérdező kommentje:
vérsüllyedése van, legalábbis ezt állapították meg nála
utána kérdeztem ismerősöknél, biosz tanárnál, szerintük ez lehet más milyen betegség ill. csontvelő problémák miatt is
2012. szept. 20. 18:37
6/6 anonim válasza:
Mármint magas a vörösvértest süllyedése? Az a szervezetet érintő gyulladásos folyamatoktól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!