Megfáztam! Hogy gyógyuljak meg? (bővebben alul)
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nagyon megfáztam most a hétvégén.Most megyünk szerdán az osztályommal 4 napos kirándulásra.Hogy gyógyuljak meg hamar,hogy tudjak menni?Nagyon szeretnék menni!2012. szept. 16. 15:06
1/8 anonim válasza:
Igyál mézes citromos teát. Sokat. Vagy vágj össze apróra vöröshagymát, tegyél rá mézet és citromlevet, keverd össze, kicsit hagyd állni, és edd meg! Gyógyulj meg minél hamarabb! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Megcsináltam a hagymát,és ittam teát.már jobban vagyok:)
2012. szept. 18. 13:26
3/8 anonim válasza:
Szia! :) Az első válaszoló vagyok. Nagyon örülök, hogy már jobban vagy, és remélem ez most már örökre így is marad!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :DD Am hány éves vagy? :D:D
2012. szept. 22. 17:05
5/8 anonim válasza:
Az eddigi egyetlen válaszoló vagyok és 37 éves. :)
6/8 A kérdező kommentje:
:DD Köszönöm a válaszokat!Már haza is jöttem a kirándulásról.:)
2012. szept. 22. 20:45
7/8 anonim válasza:
Az eddigi egyetlen válaszoló vagyok. Nagyon örülök, hogy jól vagy, és remélem ez örökre így marad!!! :) Nagyon vigyázz Magadra!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:))
2012. szept. 26. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!