Mitévő legyek? Szóltál már be háziorvosnak?
Múlt hét vasárnap már az ügyeletre mentünk, mert napok óta szédültem. Az ügyeletes nem talált hirtelen magyarázatot, megírta a papírt és ráírta a háziorvosnak, hogy kivizsgálás szükséges. El is mentem a háziorvoshoz, ő meg csak fintorgott, meg tette a megjegyzéseket, hogy és ő most mit csináljon, szédülök, na és? Hozzáteszem, ott akkor ugyanúgy szédültem, de még a vérnyomásomat sem mérte meg. Semmit nem csinált, csak mondogatta, hogy ő nem tud ezzel mit kezdeni, mire nagy nehezen kitalálta, hogy menjek el laborba. KAptam is időpontot, de a jövő hét péntekre.
Elég sokszor szédülök azóta is, és még a labor 1 hét, mire meglesz az eredmény megint napok kérdése. Egyszerűen nem tudom mitévő legyek, merthát ez a háziorvos egy nagy nulla, a környéken nincs más.
Már azon gondolkodtam, hogy ha legközelebb is ilyen flegma, bunkó lesz, akkor beszólok neki valamit, bár nem tudom lehet-e szóvátenni, hogy miért van ő egyáltalán, ha nem tudja hova utaljon, meg igazándiból mit is csináljon. Az asszisztense mondta, hogy hova kéne beutaló, de ő csak legyezgetett, hogy ááá oda nem kell mennem, felesleges. Pedig az ügyeleten is említették azt a vizsgálatot.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!