Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon sürgős a segitségetek?

Nagyon sürgős a segitségetek?

Figyelt kérdés
15-és fél éves lány vagyok. Valahol ahol nem kelett volna ráültem egy wc-re nem tudom hol és kijött a hüvelygombám. Nem élek nemi életet még volt már barátom de szűz vagyok. Nővéremnek elmondtam már majd ő fog nekem hozni kapszulát vagy mit. Rettenetesen szenvedek viszket de elrepedt és így még jobban fáj. Tudom gyerekes de sokat sírtam is emiatt. Keresztanyukámnak nem merek szólni... Mit tegyek szerintetek?
2012. szept. 14. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
valaki felnőttnek pedig mindenképp szólj és menjetek el nőgyógyászhoz,mert eldurvulhat.
2012. szept. 14. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj gyereknőgyógyászhoz, persze előtte szólj anyukádnak. Hidd el, ezen nincs mit szégyellni, szinte mindenkivel előfordult már, de ha nem kapsz rá megfelelő kezelést nem múlik el és folyton kiújul.
2012. szept. 14. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj vele nyugodtan nőgyógyászhoz, talán az a szer lenne legjobb, amit ő ír fel, úgy tudom, gombák között is van különbség.Addig pedig ne használj szappant, sem más olyan mosakodószert, ami kiszárítja a bőrt, csak sima vizet, vagy kamilás ülőfürdőt.
2012. szept. 14. 23:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. 25 éves növéremnek szóltam ö fog nekem kapszulát adni. Keresztanyukámnak meg tényleg nem merek szólni. És a nőgyógyásztól félek :/
2012. szept. 14. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:
A nem kezelés következményeitől kéne félned. Okozhat meddőséget,és ha nem kezeled egyfolytában ki fog újulni. Az orvos azért kell hogy a vizsgálat után a fertőzésnek leginkább megfelelő készítményt adja, a recept nélküliek nem biztos hogy sokat érnek, és ha olyat kapsz ami nem megfelelő még árthat is.
2012. szept. 15. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász semmi semmi fájdalmas , félelmetes dolgot nem fog művelni veled.A vizsgálat pár pillanat.A gyógyszer pedig, ami nővérednek jó, neked egyáltalán nem biztos, hogy használni fog.A gomba egyébként makacs dolog.Na meg nem is biztos, hogy gombád van, ezt legjobban az orvos tudná megmondani.
2012. szept. 15. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!