Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy összemenjen...

Mit csináljak hogy összemenjen az orrom?

Figyelt kérdés

Elég dundi orrom van,és már piszkáltak érte,és még piszkálnak is.. :( Szép lány vagyok azt mondják.Dde nem birom elviselni azt a krumpli orromat ott az arcom középpontjában:(

Nemlehet valamivel ˇ"lekicsinyíteni"??:(

2009. júl. 30. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
gondolom még fiatalka vagy és természetes,hogy még nem vagy megelégedve magaddal(jelen esetben most az orroddal).De hidd el ,hogy majd évek múlva másként fogod látni magad.Egyébként azt nem lehet lekicsinyíteni,maximum ha annyira zavar akkor 18 éves korod után megműttetheted plasztikai sebésszel.De valószínűnek tartom,h nem akkora a probléma.Ez még szexepiled is lehet :)
2009. júl. 30. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinálj az orroddal! Fogadd el magad ahogy vagy. A csúfolkodósakon minden rendben van? Neked ez legyen a védjegyed. Egy idő után nem fog érdekelni ez a dolog. Nekem sem szép az orrom, zavart egy ideig, de aztán kinőttem. Lesz aki majd így szeret:)
2009. júl. 30. 20:53
 3/7 anonim válasza:
Nagyrész semmit! Legalábbis hétköznapi dolgokkal semmit! A plasztikai sebészet mamár csodákra képes DE az rengetek pénzt emészt fel.
2009. júl. 30. 23:21
 4/7 A kérdező kommentje:

:) Köszi a bátorításokat, csak azt nem értem, hogy azok akiknek teccek méert mondják hogy nagy az orrom?! -.-"

Úgyteszek mintha nem érdekelne, de nagyon fáj :(

Most leszek 14. :)

2009. júl. 31. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:
a fiatal fiuk még nem tudják hogy kell udvarolni egy lánynak :) ne is várj tőlük mást, majd pár év múlva :)
2009. júl. 31. 12:34
 6/7 A kérdező kommentje:
hehe hát lehet :D Amúgy mit mondjak ha azt mondja valaki nekem hogy nagy az orrom? :D
2009. júl. 31. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
mond azt,hogy:,,nem lehez mindenki olyan tökéletes mint te" ,talán majd ez észhez téríti
2009. aug. 23. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!