Lehet belőle gond? (anyajegy)
Figyelt kérdés
tegnap barátom csiklandozott, és véletlen megkapta az egyik anyajegyemet is a derekamon. felnyílt kicsit és vérzett, folyt belőle, de nem sokáig, most le van ragasztva és icipicit fáj is. de tegnap egyáltalán nem fájt amikor vérzett. lehet ebből gond? (egyébként meg nem nagy, csak kiálló és kemény, tök érzéketlen volt előtte)2012. szept. 13. 08:56
1/5 Antimod válasza:
Mutasd meg orvosnak, bőrgyógyásznak. Lehet, hogy javasolni fogja a levételét.
2/5 anonim válasza:
Igen, a legjobb ha elmész dokihoz.
Én is számtalanszor kaptam bele kiálló anyajegyekbe, picit fájt, de néhány perc múlva elmúlt.
Volt olyan hogy lekaptam az egész anyajegyet. :) Tehát belekaptam, csak ez annál több volt, mert az egész lejött. Vérzett, fájt, fekete seb lett rajta, majd a seb leesett, és volt anyajegy nincs anyajegy. Csak a helye látszik. Nem hiszem hogy bajom lehet ebből, de ha valamilyen bőrelváltozást tapasztaltam volna, biztos elmentem volna bőrgyógyászhoz. Egyenlőre nincs semmi.
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt, hogy a gyerekeim véletlenbül megkarmolták egyik anyajegyemet, vérzett is, de szépen begyógyult. Érdemes lefertőtleníteni (pl. betadine-nal). Én évente járok ellenőrzésre a sok anyajegy miatt, nem kellett a megkarmolttal sem csinálni semmit. Arra figyelj, hogy se a színe, se az alakja ne változzon, miután begyógyult, mert ha változna, akkor tényleg meg kell nézze bőrgyógyász.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. szept. 13. 16:09
5/5 anonim válasza:
Bőrgyógyász tud biztos választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!