A Sotret megéri a kockázatot?
Két napja szedem a sotretet, de úgy érzem, hogy a gondolkodásom lassabb, mint azelőtt, és nagyon drága gyógyszer, mert nem jár rá elég támogatás, és emiatt bűntudadom van, sokkal fontosabb dolgokta is költhetnénk.
Enyhén aknés az arcom, ezért írta fel a bőrgyógyász. Az ajkam szárad, de annyira nem vészes még.
Egy havi adag kb 8ezer fi. És ez az amit nem szeretnék folytatni. Meg lehet szakírani az alkalmazását, és átváltani pl egy antibiotikus ecsetelőre (pl primicin-szulfát) vagy pl lipid ellenes készítményre (Alksebor).
Ezt az egy hónapot még végig szeretném szedni, mert már megvettük, és ne legyen már fölöslegesen kidobva. mindig elrémülök hogy sokaknak ilyen rossz tapasztalatai vannak. meg az, hogy nézik a laboron a vese és májfunkciót...
ha abbahagyom, akkor nem lesz csúnyább az arcom?
Köszönöm, 16F
semmiképp se hagyd abba, mert ha az orvos által meghatározott idő előtt befejezed, még több pattanás jön vissza.
szerintem érdemes, én fél évig szedtem, tegnap volt az utolsó szem és makulátlan az arcom. használnod kéne sok testápolót, meg a szádra is ajakápolót, mert száraz lesz de szerintem abszolút megéri.:) én már reménykedek hogy nem jönnek vissza. sok sikert
Már azóta bőven eltelt az idő, és közülbelül abbahagytam a kérdés kiírását követően a Sotret szedését.
A bőröm nagyon szépen tiszta, csak multivitamint szedek, talán amiatt.
Köszi a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!