Mitől pirosodhat ki mindig az orrom mellett a bőröm?
Figyelt kérdés
Bepanthennel szoktam kenegetni, akkor pár nap múlva el is múlik, de ha nem kenem újra piros lesz egy idő után. Már nagyon unom. Nem lehet vele valamit csinálni? Vagy mitől lehet egyáltalán?2012. szept. 12. 20:32
1/3 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, és a stressz okozta. De lehet, hogy Neked más. Menj orvoshoz, hogy kiderüljön mi az oka.
2/3 A kérdező kommentje:
Hm hát mindenre gondoltam de stresszre nem:) Nem is vagyok az az idegeskedő típus..:) Viszont nem röhög ki a háziorvos, hogy ilyen hülyeséggel megyek, hogy piros az orrom mellett? :D Az én orvosom olyan, hogy ha beteg vagyok se vizsgál meg kb, csak ír valami gyógyszert és szia..:)
2012. szept. 13. 20:05
3/3 anonim válasza:
Felhívnám a cenzor figyelmét, a mai Népszabadság tud-tech rovatában megjelent, épp az orr betegségeivel foglalkozó cikkére. Ugyan itt jelent meg előzetesen, amiről én írtam. Kár, hogy a cenzúra nem olvas, csak kihúzkod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!