Csak akkor ugrik fel a vérnyomásom és pulzusom ha orvos méri, de nem hisznek nekem. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Írja fel, elhozod a receptet és nem szeded be, mindenki megnyugszik:D
Nem kell mindent beszedni, amit felírnak.
"Fehér köpeny-hipertónia" a neve, felugrik a vérnyomásod, ha orvost látsz, nem egyedi eset, rám ezért anno 24 órás vérnyomásmérőt rakattak.
akkor kezet foghatunk. nálam is ez a helyzet sajnos, de velem legalább jó fej a doki. mondd meg neki, hogy szeretnél 24 órás vérnyomás mérést és úgy, hogy közben otthon legyél. (nekem engedélyezték, így nem lehetetlen) és amikor kielemzik az adatokat, majd rájönnek, hogy bizony tényleg csak akkor vagy ideges, ha orvost látsz. ez nálam pont így volt. amikor itthon voltam remekek voltak az értékek, amikor orvosnál, akkor felmentek. nem kaptam vérnyomás csökkentőt, meg semmi mást sem!!
és ha lehetséges esetleg válts orvost, olyanra aki kedves!!
sok sikert!!
Kérj meg valakit a családból, hogy vegye fel mobiltelefonra amikor méred és látszódjon az eredmény is, vidd be neki, majd elhiszi ha látja.
Egyébként nem értem ezt az orvost, hiszen rengetegen vagyunk így, hogy az orvosnál magas lesz a vérnyomásunk, és a legtöbb háziorvos ezt tudja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!