Mien következményei lehettek volna?
Figyelt kérdés
Ugráltunk 1 percig és utána visszatartottuk a levegőt és én egyszer teljesen olyan érzést éltem át mintha aludnák és arra keltem fel hogy valaki rugdos.Mostmár tisztában vagyok vele hogy nem volt jó dolog de ennek mien következényei lehettek volna ? ( ez az eset 14-15 évesen történt ) most 18vagyok:)2012. szept. 11. 16:45
2/3 anonim válasza:
az ugrálás következményében felugrott a vérnyomás, szapordott a pulzus, nött a szervezett oxigén igénye. mikor nem vettél levegőt meg fosztottad magad az oxigéntől ezért elájultál - eszméletedet vesztetted-
az esés közben beverhetted volna úgy a fejed, hogy belső vérzés alakul ki, vagy ha valami tárgyra estél volna akkor akár gerinc sérülés, vagy koponyatörés is bekövetkezhetet volna..
súlyosabb oxigén hiány esetén az agy egyes részei sérülhettek volna, aminek mind fizikai mint szellemi tünetei maradtak volna
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen !:)
2012. szept. 11. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!