Miért van az, hogy ha betegnek tettetem magam, vagy az akarok lenni, utána tényleg beteg leszek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 08:50
1/5 anonim válasza:
szerintem tiszta pszichés dolog,depresszió,de ha nem szitualod a betegséget szerintem nem is leszel az tehát ne gondolj a betegségre vagy menny dokihoz hogy gyógyítson ki.
2/5 anonim válasza:
Ez velem is így van, és azért jó, mert így tudok lógni a suliból, viszont én leszoktam róla, mert hosszú távon elég súlyos következményekkel járhat, ha folyton beteg vagy...
3/5 anonim válasza:
Hú de jó hogy én nem így működök :D Van némi hipochonder beütésem(a nyaram nem állt másból, csak a betegségtudatból)
4/5 anonim válasza:
ez mind csak kesz pszihologia. mert ha valamin allandoan jar az agyad akkor az vegul be is kovetkezik. azert szoktak mondani h vigyazz h mit kivansz mert lehet h teljesulni fog. ez velem is sokszor mar megtortent csak sajnos nem ijen dolgok hanem sokkal roszabb. mert ha valami allandoan a fejedbe jar akkor azt fogod bevonzani magadnak. ha pozitiv dolgokrol gondolkodsz akkor jo dolgok tortennek majd veled. meg azt tudnod kellene h az agy nem regisztralja azt a szot h : NEM. ez mind kesz pszihologia, es mivel sokat olvasom ilyen dolgokrol azert tudom.
5/5 anonim válasza:
Tudom hülyeség de én sajnos szoktam ilyenekrol gondolkondi nagyon sokat!Mütétekröl stb aztán mondom hagyuk már ez kész baromság volt mar olyan is hogy azzon gondolkotam hogy milyen lenne ha elutne egy auto vagy meglönének!De nagyon hülyeség de még is mint egy film elképzelem.hogy mi lenne stb aztan azt mondom ne mar hagyuk a hülyeséget!Tény sajnos sokat gindolkodok erröl még sem volt még komoly bajom vagy balesetem ugy hogy nalam minel jobban ra gondolok annal jobban kerulnek az ilyen dolgok!Szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!