Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Térdműtét után meddig nem...

Térdműtét után meddig nem lehet tesizni?

Figyelt kérdés
tokbemetszéses térdműtétem volt. fél évre kiírt az orvos. teljes testnevelés felmentés alul. vajon 2.félévben is ki fog írni? volt már valaki hasonló helyzetben??

#felmentés #térdműtét után
2012. szept. 8. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
ha azt szeretnéd,akkor biztos a második fél évben i is felment majd!meg lhet beszélni(amúgy csak 6hónap az indokolt)
2012. szept. 8. 15:38
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.:)
2012. szept. 8. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem amikor a bokámmal volt gond és műteni kellett szintén 6 hónapra írt ki a doki, de mivel szépen helyre jött az 5. hónap után előírta hogy járjak gyógytornára és ott olyan szinten rendben találták meg a gyógytestnevelésen a doktornő mivel SZTK-sra jártam javasolta a dokinak hogy engedjen nyugodtan tesizni így a 6. hónap után aztmondta mehetek vissza tesizni nem ír ki mert kell a mozgás. Rá 3 héttel később kiújult a fájdalmam visszamentem hozzá és mondta hogy az semmi csak megjátszom a dolgot elmentem másik dokihoz mert a háziorvosommal már ordibáltam hogy gond van az meg egyből röntgen meg minden és mondta hogy még hagyhatott volna gyógytornán inkább hogy fokozatosan szoktassam vissza a terhelésre. Ezzel azért vigyázni kell bár térműtét után nem tudom hogyan működik ez, de azért kérdezz rá a dokira hogy ilyenkor mégis mit kellene.
2012. szept. 8. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, egy OFF kérdés. Be kellett járnod órákra? Vagy óralátogatás alól is felmentettek?
2012. szept. 11. 14:57
 5/7 A kérdező kommentje:
felmentetteeeeeeeeek.
2012. szept. 13. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

És szakorvos volt?

Nekem is térdproblémám van, de nem megyek bele a műtétbe, és terhelésre eléggé fáj, és kellene egy felmentés.

2012. szept. 13. 20:17
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, szakorvos. akkor nincs mit tenni, mert szerintem ugy nem kapsz felmentest. ha nem mutteted meg, pedig kene, akkor tesizz... vagy meg akarsz gyogyulni vagy nem.
2012. szept. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!