Hónaljszagot mivel lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Szappan, tusfürdő, sampon maximum kicsit tompítja, de nem érzem hogy elmenne a hónaljszagom. Van rá tuti megoldás? ffi vagyok.2009. júl. 29. 08:05
1/4 anonim válasza:
Érdemes lenne egyszer leborotválni, és pár napig Solutio Antisudorica-t használni. Ez egy gyógyszertárban kapható izzadásgátló folyadék.
A szőrön megtapadnak a fürdőszerek és az izzadásgátlók maradványai, és ezért érzed, h' hatástalan a mosakodás. Ez a folyadék csak aluminium-chloridot tartalmaz, tehát nincs benne százféle adalék, ami csak a problémát fokozza.
2/4 anonim válasza:
Borotvával! Én is azt mondom. Megtelepedtek a gombák!
3/4 anonim válasza:
Ja, és nem lehet visszavenni a már egyszer használt pólót, még ha tisztának tűnik, akkor sem.
4/4 anonim válasza:
Nekem a frissen borotvált hónaljamat marja a Solutio Antisudorica. Sok embertől hallotam már ezt a panaszt.
Izzadás kezelésére tényleg jó, de csak óvatosan használd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!