Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a szüleim?

Hogyan vegyem rá a szüleim?

Figyelt kérdés
Szeretnék melltartót hordani, de azt nem tehetem h odaállok anyám elé h melltartót akarok, mert elég rossz a viszonyunk. Apuval ilyet nem lehet megbeszélni. Nővérem nincs aki nekem adná az ő kinőtt melltartóit. És nagyon nem is vehetek, mert ha megtalálnák akkor az nagyon ciki lenne. Ötletek? Hogyan kezdjem? Vagy csak tegyem tönkre a sportmelltartóm és kérjek helyette másikat? Vagy mi?? Sportmelltartóm van, de az elég pici, és semmi szivacs vagy bármi, mert ez ilyen pelenka anyag és nagyon dudorosodik. Segítsetek, de csak normális válaszokat kérek. Köszönöm.:)

2012. szept. 5. 13:57
 1/3 anonim válasza:
100%

Az nem lehet, hogy félsz anyukád válaszától...Rossz kapcsolat ide vagy oda, állj elé, és térj a lényegre! Próbálkozz többször, és ne csak azt mondd, amit akarsz, hanem az érveket is! Ja, és javítsd a kapcsolatot, mert rosszba lenni az anyukáddal nagyon rossz. :S

Ha meg Ő nem vesz Neked, akkor vegyél magadnak. Elvégre melltartó KELL, ha már szükség van rá! ;)

2012. szept. 6. 13:39
 2/3 anonim válasza:
én nem kérdeztem meg őket, először csak sima topot használtam, később a zsebpénzemből vettem egy rendes szivacsos melltartót. nem szólt semmit anyu. azóta veszem rendszeresen, nem kérem ki a véleményét. ez kb 2-3 éve volt, most 16 vagyok.:)
2012. szept. 9. 22:00
 3/3 anonim válasza:
Ha full lapos vagy akkor minek neked rendes melltartó? Tökre gáz ha valaki kitömi magát! -.- Amúgy meg ha már van mit beletenni a rendes melltartóba akkor mond meg szépen anyudnak.. Biztos megérti. :)
2013. jún. 9. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!