Mikortól és meddig kell szedni a rezveratrol kapszulát hogy sokáig éljek?
Mikortól és meddig kell szedni a rezveratrol kapszulát hogy sokáig éljek?
Mikor érdemes elkezdeni szedni? Elég majd öreg koromban vagy már fiatalon el kell kezdeni szedni?
Lehetőleg ne olyan válaszoljon, akinek anyagi érdeke fűződik hozzá.
Tisztességes, keresztény szemléletű gyógyszerészek és kutatóorvosok, orvosbiológusok válaszát részesítem előnyben.
"Tisztességes, keresztény szemléletű gyógyszerészek és kutatóorvosok, orvosbiológusok válaszát részesítem előnyben."
Gondolod ilyenek vannak ezen az oldalon? Ha ennyire vallásos vagy , bízd Istenre, hogy milyen hosszú életet szánt neked és ne avatkozz bele a művébe
Gyerekek! Köszönöm a jólelkű hozzászólásaitokat, de nem a lényeget fogtátok meg. A kérdés adott, a rezveratrol kapszulára válaszoljatok. Az utolsó mondatom zárójeles, ne akadjatok fent rajta. Azért írtam, hogy nehogy idespammeljen valamelyik tehetséges kereskedő. És ne sértődjön meg rajta senki.
Tehát, a kérdésre koncentráljatok.
Nem viccnek szántam, én gyógyszerforgalmazónál dolgozom, mégis a vörösbort javasoltam.
"A rezveratrol (resveratrol) növényi eredetű hatóanyag, megtalálható a vörös szőlő héjában, ezáltal többféle vörösborban is".
Rendben, de nem célom az alkoholra rászokni, még egy pohár erejéig sem. Természetesen bort innék, ha nem tartanék a szép lassú alkoholizmustól. Ezért a kapszula, mint opció kiváltaná az alkohol felesleges mellékhatását. Ha be akarnék minden nap b*szni, akkor fel sem merülne bennem ez a kérdés és azzal áltatnám magam, hogy hajj de jó cucc a vörösbor, be is rúgok és hosszan is élek.
Köszi a választ, de a kérdésre válaszoljatok pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!