Miért vérzik állandóan az orrom? Mit tehetek ellene?
Egy héten legalább kétszer mindig vérzik az orrom, ha kifújom. De miért? Ennyire vékony lenne az egyik orromban lévő érnek a fala? Amúgy mindig csak a bal oldali vérzik...akkor gonolom nem súlyos betegség. Én csak attól félek, hogy egyszer annyira fog vérezni, hogy nem fog elállni :/
Hallottam, hogy a kürházban el tudják égetni (lérezesen vagy hogy?), de még nem próbáltam.
18/L
Pont az az érdekes, hogy nagyon alacsony a vérnyomásom, kicsi a pulzusom és reggelente is gyakran elszédülök, ha felkelek az ágyból. Pont ezért iszom kávét, különben napközben elaludnék. Mondjuk, lehet a kávé miatt van, de régebben is vérzett az orrom, mikor még nem ittam.
Igen, lehet el kéne menni a kórházba, de...félek egy kicsit. Amúgy orvos szeretnék lenni, de ha engem kezelnek, az más. Ez most olyan, hogy nem szeretem, ha én vérzek, mert megvág a kés (nagyon), de ha más vérzik, attól nem vagyok rosszul :D
Égettesd el, az a legegyszerűbb, gyorsan túlleszel rajta és utána nem kell hetente kétszer ezzel bajlódnod.
Kétlem hogy komoly bajod lenne, sajnos csak túl gyenge az érfal, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!