Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A jóga b*zis?

A jóga b*zis?

Figyelt kérdés
férfi vagyok és el akarok kezdeni jógázni
2012. szept. 2. 01:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne az?

Manapság ugyan nagyobb a divatja a nők körében, de fénykorában ez valószínűleg pont fordítva volt.

2012. szept. 2. 01:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem b.zis, sőt nagyon menő is és hasznos, nagyon jó csak ajánlani tudom, szerintem inkább férfias dolog, mint nőies. Akkor b.zis ha fullra leszőrteleníted magad, passzos cica naciban csinálod aminek undorító rikító színe van és rózsaszín has villantós ujjatlan csípkés lenge cérnapántos felsőben jógázol és ráadásul még magas hangon nyögdécselsz is :D
2012. szept. 2. 02:09
 3/5 anonim ***** válasza:
15%
Igen. A férfiak gyúrnak. Súlyt emelnek, fociznak, futnak, bokszolnak. A kocsögök meg tajcsiznak meg jógáznak, vívnak.
2012. szept. 2. 02:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te is gyúrjál, hátha nem tudod majd a s.ggedet sem kitörölni a hatalmas kötött izmaidtól. Az összes harcművészetnek és küzdősportnak az egyik alapja a hajlékonyság. Ugyanis csökkenti a sérülés veszélyt ami a legfontosabb, más részt nagyobb mozgás tartomány több lehetőség és pontosabb kivitelezés a technikában. Lehetsz bivaly erős és a technikát is ismerheted, ha kicsi a mozgás tartományod és lassú vagy és sérülékeny.

Más részt a jóga K.urvára nehéz, kíváncsi lennék, hogy te a nagy pofáddal mit tudnál megcsinálni belőle.

2012. szept. 2. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Így van. Próbáld ki, aztán rájössz, hogy ez nem gyógytorna mint hiszed.

Mellesleg én is űzöm/űztem a felsorolt férfias sportokból többet is, szóval most homi is vagyok, meg nem is? Mint a mesében?

2013. jan. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!