Terheléses cukorméréskor amit adnak oldatot, az kb mennyi "normál kajának" felel meg?
Figyelt kérdés
Mondjuk mennyi gyümölcsöt, hány kanál cukrot, stb kell megenni, hogy azt a mennyiségű cukrot vigyük be a szervezetbe, amit terheléses cukormérésnél szokás?2012. szept. 1. 22:09
11/14 anonim válasza:
Vigyél magaddal citromlét, úgy olyan, mintha egy édes limonádét innál, így elviselhetőbb.
12/14 anonim válasza:
Nekem elsőre nem sikerült lent tartani.Másodjára nagy nehezen még ittam rá jó hideg vizet,hogy híguljon.Úgy már el tudták végezni a vérvizsgálatot.Nem lesz jó,de ki lehet bírni.Ne stresszelj rá!
13/14 A kérdező kommentje:
Nos, akkor mennyi "hétköznapi kajamennyiség" kell ahhoz, hogy ennek megfeleljen?
75-öt szoktak adni, én is úgy tudom, de ez MENNYI KAJÁNAK felel meg?
2012. szept. 1. 23:17
14/14 anonim válasza:
Még annyit, h nem muszáj vízbe tenni, a legtöbb helyen engedik a feketeteát is. (mindenképp cukormentes tea)és citromot lehet belefacsarni (nem üveges citromlevet)
De valamikor ezt kiváltották próbareggelivel, ami már nem elfogadott, ha jól tudom, 2 kocka sajt, 1 zsömle meg vmi folyadék,d e azt már nemtom, h mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!