Miért nem szabad borotválni az alkart?
Lehet borotválni. Nem lesz erősebb, csak mikor nő ki, kicsit szúrhat, akkor nem a legjobb, ha valakihez hozzáér a karod. nem kell sűrűn borotválni, mert ott alapból vékonyabb a szőr, nem feltűnő, ha nő vissza.
Én borotválom akkor amikor meleg az idő és látszik. Szerintem elég visszataszító, amikor egy nő csinosan fel van öltözve, de bozontban lóg a szőr a karján, főleg akinek sűrű, mert van akinek nem is látszódik.
3. vagyok. próbáltam a gyantát is. Az nekem elég durva volt karra, mert ott vékonyabb a bőr, csúnya volt, hogy utána piros volt.
De próbáld ki, meglátod neked melyik válik be.
én is epillálom.
a gyanta is jó, ha olyan csinálja aki ért hozzá, koliban volt egy szobatársam 4 perc alatt úgy leszedte a lábam hogy nem is fájt annyira profi volt a csaj
de magamnak meg amikor anyum csinálta nekem bekékült pár helyen...
borotvától a többségnek megerősödik a szőrzet, van aki szerencsés van aki nem, inkább ne kockáztass szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!