Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem szabad borotválni...

Miért nem szabad borotválni az alkart?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy nem lehet,de nem értem miért?! Hisz ugyanolyan felület mint a láb, vagy a felkar, vagy mint 'ott'!Mért?
2012. aug. 31. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Megerősödik a szőr és még feltűnőbb, erősebb lesz mint eredetileg volt.
2012. aug. 31. 22:41
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
meg szúrós és borostás lesz. amúgy se a legjobb módszer a borotva. jobb a gép meg a gyanta
2012. aug. 31. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Lehet borotválni. Nem lesz erősebb, csak mikor nő ki, kicsit szúrhat, akkor nem a legjobb, ha valakihez hozzáér a karod. nem kell sűrűn borotválni, mert ott alapból vékonyabb a szőr, nem feltűnő, ha nő vissza.

Én borotválom akkor amikor meleg az idő és látszik. Szerintem elég visszataszító, amikor egy nő csinosan fel van öltözve, de bozontban lóg a szőr a karján, főleg akinek sűrű, mert van akinek nem is látszódik.

2012. aug. 31. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Az, hogy megerősödik minden felületre, lábra, hónalja igaz. Én még nem hallottam, hogy ne lehetne, pedig kozmetikus vagyok, így szőrtelenítek is, igaz gyantázok. Borotváld ha szeretnéd, semmi bajt nem okoz.
2012. aug. 31. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? A gyanta mondjuk jobb megoldás.
2012. aug. 31. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok. próbáltam a gyantát is. Az nekem elég durva volt karra, mert ott vékonyabb a bőr, csúnya volt, hogy utána piros volt.

De próbáld ki, meglátod neked melyik válik be.

2012. aug. 31. 22:51
 7/10 A kérdező kommentje:
gyantázni semmiképpen nem szeretném, mert ott nekem is vékony és még a lábamon is fáj:S Esetleg valaki hallott itt a cukorgyantáról? és azt meglehet csinálni mikroban, tehát nem forralva tűzhelyen hanem mikroba berakni és úgy felmelegíteni?
2012. aug. 31. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
én epilálom a karomat, és teljesen jó. ritkul, gyengül, és kb 2 hétig sima. és annyira nem is fáj
2012. aug. 31. 23:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Én azt ki szertném próbálni csak még anyukámmal élek (16 és fél éves vagyok) és nem vehtek ő pedig nem engedné azt meg...de félek hogy fájni fog, mert érzékeny a bőröm
2012. aug. 31. 23:12
 10/10 anonim ***** válasza:

én is epillálom.

a gyanta is jó, ha olyan csinálja aki ért hozzá, koliban volt egy szobatársam 4 perc alatt úgy leszedte a lábam hogy nem is fájt annyira profi volt a csaj

de magamnak meg amikor anyum csinálta nekem bekékült pár helyen...

borotvától a többségnek megerősödik a szőrzet, van aki szerencsés van aki nem, inkább ne kockáztass szerintem :)

2012. szept. 1. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!