Fejfájás? Gyors fájdalomcsillapítás? Mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?
Nagyon fejfájós vagyok, kimerültség, hirtelen stressz, front, minden fejfájást eredményez nálam. A munkámból kifolyólag muszáj mindig jó kedvűnek, türelmesnek és ébernek lennem.
Milyen tapasztalataitok vannak az Advillal kapcsolatban? Nem tudom milyen gyógyszert vehetnék, ami gyorsan hat.
Én legtöbbször Advilt szedek, elég jó, csak én már szinte úgy eszem mint a cukorkát, sajnos én is nagyon fejfájós vagyok (migrénre hajlamos).
A Cataflam nagyon erős, de néha nekem is csak az segít.
Az Advil ultra forte-t még nem próbáltam, de a múltkor beszéltem a patikussal, és ő azt mondta, hogy abban 2x annyi hatóanyag van mint a sima Advil ultra-ban.
Köszönöm :)
A Cataflamot nem merem azért minden alkalommal bevenni, hiszen egy idő után nem használna egy hajszálnyit sem, és az már elég erős.
A Sinolt mindenképpen kipróbálom, mert nagyon szimpatikusnak tűnik... de elég sok allergiám van, növény és étel is és félek, hogy esetleg valamilyen negatív reakciót vált ki belőlem. Az azért pénzkidobás lenne. :/
A biztonság kedvéért beszerzem akkor az Advilt is, kipróbálom, hátha nekem is használ :)
Szia! Én írtam a Sinolt,allergia,fejfájás,migrén esetén lehet használni.Mellékhatása pedig nincs-legalábbis a doboza szerint:)Az tény,hogy mikor befújok,eléggé csíp,ég,mert capsaicin van benne,(ez van az erőspaprikában is..asszem)de ez 2-5 másodpercen belül elmúlik,a fejfájásom pl.tegnap is 10 perc alatt..pedig eléggé fájt..de nézd meg,itt pontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!