Ha albérletben lakom Budapesten, de nem vagyok ide bejelentve, elmehetek itt levetetni az anyajegem? És ha igen melyik kórházba?
20.000-25.000 Ft a levétel + 5000 a szövettan.
Ha többet akarsz levetetni, akkor sok helyen adnak kedvezményt, vagyis a másodiktól 15000 a levétel. A szövettan mindig 5000.
Engem az utolsó helyemen jól lehúztak, mert a ragtapasz cserére és a varratszedésre is felszámoltak 3-3000 Ft-ot.
Többször voltam az egészségházakban, hogy TB-re vetessem le ezeket, mert elég sok van rajtam, de mindig kidobtak onnan, hogy amíg nincs velük egészségügyileg gond, addig nem veszik le. Ha esztétikailag nem tetszik, akkor fizessek érte. :(
Nem mintha nem vonnának le egy vagyont a fizetésemből TB-re....
Az Alfa-Medben vetettem le hármat az arcomról, ezek heg nélkül gyógyultak be (egyébként vannak keloidos hegeim máshol) Erre fizettem összesen 60ezret. :(
Pár éve a nyugati környékén vágott le egy magánorvos a nyakamról és a hátamról hármat, de össze sem varrta ezeket akkor, nem is gyógyultak szépen, főleg a hátamon levő maradt csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!