Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha albérletben lakom Budapeste...

Ha albérletben lakom Budapesten, de nem vagyok ide bejelentve, elmehetek itt levetetni az anyajegem? És ha igen melyik kórházba?

Figyelt kérdés

2012. aug. 31. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem veszik le TB-re, nekem mindig fizetnem kellett érte magánorvosoknál :(
2012. szept. 1. 16:52
 2/7 A kérdező kommentje:
és mennyit kell érte fizetni?
2012. szept. 1. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:

20.000-25.000 Ft a levétel + 5000 a szövettan.

Ha többet akarsz levetetni, akkor sok helyen adnak kedvezményt, vagyis a másodiktól 15000 a levétel. A szövettan mindig 5000.

Engem az utolsó helyemen jól lehúztak, mert a ragtapasz cserére és a varratszedésre is felszámoltak 3-3000 Ft-ot.

Többször voltam az egészségházakban, hogy TB-re vetessem le ezeket, mert elég sok van rajtam, de mindig kidobtak onnan, hogy amíg nincs velük egészségügyileg gond, addig nem veszik le. Ha esztétikailag nem tetszik, akkor fizessek érte. :(

Nem mintha nem vonnának le egy vagyont a fizetésemből TB-re....

2012. szept. 1. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló, te hol voltál levetetni és maradt heg utána? nekem arcomon van 2...
2012. szept. 1. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Az Alfa-Medben vetettem le hármat az arcomról, ezek heg nélkül gyógyultak be (egyébként vannak keloidos hegeim máshol) Erre fizettem összesen 60ezret. :(

Pár éve a nyugati környékén vágott le egy magánorvos a nyakamról és a hátamról hármat, de össze sem varrta ezeket akkor, nem is gyógyultak szépen, főleg a hátamon levő maradt csúnya.

2012. szept. 1. 22:52
 6/7 anonim válasza:
Ha zavaró helyen van és esélyes, hogy megsérül (pl: borotválkozás miatt), akkor ha elmész és elmondod a bőrgyógyásznak az ad papírt amivel mehetsz a sebészhez és megcsinálja. Nekem így vettek le egyet arcról, ingyen. A tb fizeti.
2012. szept. 2. 08:55
 7/7 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, te hol laksz, de nekem levették tb-re.
2013. ápr. 8. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!