Páromnak tegnap este óta szúró illetve tompa nyomás szerű érzése van a szív környékén. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 10:38
1/10 anonim válasza:
Elsőre angina, el kéne menni kardiológushoz, de legalább háziorvos. Ha légzéshez köze van, akkor beakadt egy idegszál, a szív eredetű fájdalomnak nincs köze a légzéshez.
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs köze a légzéshez.
2012. aug. 31. 10:55
3/10 anonim válasza:
Akkor legalább egy EKG a háziorvosnál, de legjobb lenne azonnal menni a kardiológiára, igazából bármi lehet.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem verejtékezik, nem sugárzik ki a fájdalom sehova sem, és nem úgy néz ki mint akinek halálfélelme van. Mondjuk be van tojva és nem gyújtott rá.
2012. aug. 31. 10:58
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. aug. 31. 11:05
6/10 anonim válasza:
Az anginánál nem verejtékezik és nem sugárzik a fájdalom, háziorvosnál tudnak a nyelve alá fújni glicerint, ha arra enyhül, akkor koszorúér-szűkület.
7/10 A kérdező kommentje:
Megyünk a kardiológiára. Köszönöm a segítséget.
2012. aug. 31. 11:29
8/10 anonim válasza:
Nekem egy baromira egyszerű problémám van, ami a doki szerint bárkinek lehet. Az egyik billentyűm nyúlva záródik. Szerinte ez is okozhat olykor szívdobogás érzést, szúrást. (Szokott is) Tehát nem kell rögtön temetni, de azért ajánlatos orvoshoz menni.
9/10 A kérdező kommentje:
Most értünk haza egy órája...
Köszönöm a hozzászólásokat. Minden eredmény negatív lett, (EKG 4szer, mellkasi Röntgen, vérteszt) valószínűleg attól volt, hogy megemelte magát tegnap. :)
2012. aug. 31. 22:25
10/10 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, csak én a rotációs kapát akartam beindítani, csak nem akarta az igazságot és fél órán keresztül rángattam, utána éreztem én is hasonlót. Ettől függetlenül jobb félni, mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!