Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől vagyok ilyen? Ez betegség?

Mitől vagyok ilyen? Ez betegség?

Figyelt kérdés
Sokszor minden ok nélkül ideges vagyok,mindig eléggé szar kedvem van,úgy érzem más vagyok mint a többiek(rossz értelemben).Nemtudok normálisan viselkedni,nemtudok normálisan beszélgetni valakivel.Ha sok ember van a közelemben akkor állandóan szorongok,stresszelek.
2012. aug. 30. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hm. En is igy erzek. Mindig feszult vagyok,akkor is,amikor nem kellene. Regota tervezem,h jogazzak,de meg nem kerult ra sor,h belevagjak.

Szerintem probald meg. Nem tudom milyen csaladban elsz,de magambol kiindulva,mi egy kicsit stresszesebbek vagyunk,es hajlamos vagyok atvenni ezt id. Lehet,neked is ez a gondod. Betegsegnek nem mondanam,de vmit jo lenne csinalni,ami pozitivan hat rad.

2012. aug. 30. 22:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a javaslatot,de szerintem rajtam még a jóga sem segítene.Pedig jólenne ha már végre normális lehetnék,mert már lassan beleőrülök.És am ez biztos hogy nem betegség?
2012. aug. 30. 23:08
 3/4 anonim válasza:
énis igyvagyok... bár nekem éjszaka voltak ilyen .. problémák hogy csak úgy rámjött a sirás meg szorongás.. elmentünk szihologushoz aszonták pánik beteg vagyok.. de ebből ki is kezeltek de viszont a tömegbe még szorongok énis.. nemtudom miért meg napközbe is néha de leorvosoltam.. olyan dolgba kezdtem bele amit szeretek élvezek, ellazít és megnyugtat. nekem ez a dolog a gitár.
2012. aug. 31. 02:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem itt fontos,h akard,h jobb legyen . Szoval barmit teszel,az csakis rajtad mulik. Pl. Bemesz egy boltba,osszetalalkozol egy ismerossel ,beszelgettek.ez is olyan helyzet ,amit neked kell 'lekuzdened',megnyugtatni magad,h nincs semmi gond. Az is lehet,h egy picit onbizalomhianyos vagy.Vagy pedig tulzottan arra koncentralsz,h masok mit gondolnak rolad. Ezt mind mind neked kell lekuzdened. Igen,van aki a pszichologusra eskuszik,h nelkule nem megy..De az velemenyem az,h ha van pszicho,ha nincs akkor is neked kell szembenezned vele. Ezert javasoltam a jogat,vagy vmit ami lenyugtat,rendbe teszi a lelked.

Elso voltam.

2012. aug. 31. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!