Lehet korrigálni a bokasüllyedést? 20 éves fiú vagyok.
Figyelt kérdés
Néha annyira fáj a sípcsontom a bokasüllyedésem miatt hogy alig tudok járni. Ha valakinek van ötlete, kérem írja le.2012. aug. 30. 15:18
1/2 anonim válasza:
Sajnos velem is ez van, néha lábra állni sem tudok, és csúnya is, befelé fordul az egész lábam, én az egész országban voltam már magánorvosoknál, egy fiók tele van leletekkel, röntgenpapírokkal...
Fizioterápiára küldtek vele, talpbetétet írtak, és a fájdalom csillapítására 60ezer forintos injekcio kúrát kaptam. SEMMI SEM SEGÍTETT. Kérdeztem hogy nem lehet megmüteni?? Valahogy helyre tenni? A válasz nem volt.
Pedig olvastam valahol, hogy van erre a célra egy ugynevezett állitócsavaros műtét.
18/L
2/2 anonim válasza:
pedig tényleg van erre műtét, nekem mondta egyik orvos, de azt is hogy ez csak esztétikai. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!