Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj a sarkam?

Miért fáj a sarkam?

Figyelt kérdés

Mindig ha kicsit megerőltetem fáj, tegnap em fájt még ennyire. ma amikor felkeltem alig tudtam lábra állni.

Pár nap és tanévnyitó hogy múlhatna el leghamarabb?

2012. aug. 30. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyen. Beutaltak fizikoterápiára. Naponta be kellett menni, kaptam valami kütyüt a kezembe, s magamnak kellett a sarkamon körözni vele. Nem hittem az egészben, s egyszer csak elmúlt. Hogy volt-e benne része ennek a kezelésnek, nem tudom.

Én, ha sugároz a fájdalom, vagy Kobralginnal kenem be - ez egy kígyóméreg, vagy piros krémmel - Aloe verás. Szokott használni.

2012. aug. 30. 12:26
 2/2 Takács Jánosné ***** válasza:
Helytelen test tartás vagy rossz cipő / magassarkú/Ha nő vagy akkor nőgyógyászati bet. ha fiú akkor prosztata bet. lehet baj.
2012. szept. 15. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!