Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy csinálják, hogy egyszer...

Hogy csinálják, hogy egyszer elolvassák, és már tudják is?

Figyelt kérdés
Én is ilyen szeretnék lenni. Nehezen tanulok. Legalább 4-szer el kell olvasnom valamit, hogy megértsem.Főleg törit. Ők hogy csinálják? Van esetleg rá valamilyen vitamin?
2012. aug. 30. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Én azokkal a tantárgyakkal vagyok így, amiket nagyon szeretek. Gyakran még elolvasnom se kell csak átfutni, és értem.

Nem lehet, hogy azért nem tudod a törit egy olvasással megtanulni mert nem érdekel annyira?

2012. aug. 30. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, ez nekem se megy ilyen könnyen a legtöbb tárgyból. Nekem úgy a leggyorsabb, ha egy füzetbe kimásolom a lényeget. Amit leírtam, azt jobban megjegyzem, mintha tízszer elolvastam volna. Rajzolgatni is szoktam, ha pl. egy személy vagy település neve hasonlóan hangzik, mint egy sima magyar/angol/német/francia szó, amit ismerek, akkor azt lerajzolom, arról könnyebb megjegyezni.
2012. aug. 30. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, azért egy apróság van: fontos, hogy eleget igyál. Ha ki vagy száradva, tényleg rosszabbul fog az agyad. Nekem van egy kancsó víz meg pohár az asztalomon, mindig iszom, ha eszembe jut.
2012. aug. 30. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerettem volna én is ilyen lenni anno!! Sajnos nem tud mindenki egyformán tanulni, nekik nyilván másképp működik az agyuk. Erre gyógyszer nincs, de léteznek olyan tanfolyamok ahol elsajátítható az, hogy tudsz könnyebben tanulni. Szerintem a neten utána nézhetsz.
2012. szept. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!