Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hónalj ultrahang? Létezik...

Hónalj ultrahang? Létezik ilyen? Ha igen, mindent kimutat?

Figyelt kérdés
Több kis csomó van a hónaljamban .... Nem tudom,h van -e hónalj ultrahang..
2012. aug. 28. 22:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ertem.es koszonom a valaszt.

En nem a vizsgalatoktol felek,h szurkalnak stb..hanem,h komolyabb bajom lehet...ettol nagyon felek.Fogalmam sincs,h mit csinaljak addig...Jajj...nagyon felek!:(

2012. aug. 28. 23:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne tarts előre a vizsgálatok eredményétől, ezeken át kell esni azért, hogy meg lehessen előzni bármi komolyabb bajt. A nyirokcsomók nagyobbodása, méretváltozása egyfajta jelzése a szervezetnek, hogy valamire oda kellene figyelni, mert valami "fennakadt a szűrőn". Lehet ez teljesen banális dolog (virus-, vagy bakteriális fertőzés, allergia, stb.) Mindenesetre menj el a háziorvoshoz, ő majd megteszi a szükséges lépéseket (laborok, diagnosztika).
2012. aug. 28. 23:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Ertem ,amit mondassz. Csak amellett,h csomok vannak...en tudok még valamit ,es ez borzaszto.. mert en hasznaltam egy izzadsaggatlo szert,es amiatt vannak (igy gondolom)..de az a szer karos...es emiatt felek nagyon.Utalom magam...
2012. aug. 28. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia,milyen csomóid vannak?Apró,és fájdalmas is?Elmúlnak pár nap alatt?Nekem júliusban jött ki először,azóta rendszeresen,pont ma is kijött egy:(Ha megnyomom fáj,de 2-3 nap,és elmúlik.Én holnap megyek másmiatt háziorvoshoz megemlitem neki,bár nekem a nődokim azt mondta a szőrtelenitéstől is lehet,ha elmúlik nincs gond.Ja és nekem hol az egyik,hol a másik hónaljamban jön ki.
2012. szept. 2. 11:57
 15/17 A kérdező kommentje:

Szia.

Ezek nagyon kicsik,nem fajnak...picit erzekenyek,de minimalisan.Voltam vele haziorvosnal,de nem mondott semmit ,ami rosszra italna. Azt mondta,feluleti dolog. Borgyogyaszhoz akarok majd menni,hatha tobbet mond.

Egyebkent nekem kb. 5 honapja mar ott vannak..

2012. szept. 2. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:
És állandóan ott vannak,vagy elmúlnak és kijönnek máshol?Mert nekem olyan,van hogy fáj,van hogy nem.
2012. szept. 2. 13:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Amiota tudom,azota ott vannak szuntelenul... Nem lettek nagyobbak sem.
2012. szept. 2. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!