Viktoria777 kérdése:
Mostanába azt vettem észre hogy erőtlen, kedvetlen, és fáradt vagyok, és még hányingerem is van?
Figyelt kérdés
És estére ez az érzés csillapodik,de nem múlik el teljessen!Valakinek volt e már iylen problémája és ha igen akkor ez mitől van?válaSzoljatok légyszives?!2012. aug. 28. 19:43
1/4 anonim válasza:
szia
nekem is ugyan ezek a tunetek voltak/vannak,aztan tegnap elmentem dokihoz.goze nem volt mitol lehet azok alapjan amiket elmondtam ezert kuldott vervetelre de csak jovo heten lesz eredmeny.
par napja kezdtem szedni vmi vitaminokat s mintha kicsit jobb lenne,aztan nem tudom.
neked mennyi ideje tart?sztem menj el dokihoz
2/4 A kérdező kommentje:
terhesség alatt volt iylen aztán elmúlt szülés után is elmúlt..és most 1 2 hete érzem megint nagyon rossz érzés és még akkor jön elő ha valamit csinálnom kell pl mosogatás vagy iylenek tudom ez most hülyén hangzik de tényleg igy van...tegnap óta elkezdtem szedni vas tablettát és mintha jobb lenne!vérvételen terhesség alatt nagyon sokat voltam szerintem azzal nincs baj..de megkérdezhetem miylen vitamint kaptál??
2012. aug. 29. 16:07
3/4 anonim válasza:
nem az orvos irta fel,hanem elmentem gyogyszertarba mert elviselhetetlen volt az az allapot es ok adtak.erdelyi vagyok nem tudom Mo-on kaphatoe,energiva a neve.Vitaminok,vas,cink,magnezium csomo minden van benne.
4/4 A kérdező kommentje:
ahha értem akkor az oylasmi mint a centrum de amióta szedem a vastablettát elmúlt ez az érzés hála Istennek!És te már jobban vagy használt az a gyógyszer?
2012. aug. 30. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!