Mit csináljak, ha csak akkor tudok igazán elmenni, ha senki nincs otthon?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy olyan nagyon ritkán van, hogy senki nincs otthon a barátomnál...illetve hogya tesója. (mellettünk van a szobálya). Nálunk meg...hát egy szobába vagyok tesómmal, szóval lehetetlen dolog. Zavar, hogy nem tudok, csak ritkán elmenni, mert nem tudom magamból úgy kiadni a dolgokat. Csak nem sikongathatok, mert azt hallaná mindenki. :S2009. júl. 26. 15:36
1/8 anonim válasza:
Béreljetek ki egy szállodában/panzióban szobát. És azt hogy szobája, azt J-vel írják...
2/8 anonim válasza:
énis hangos vagyok, de máramár megtanultam csendben is élvezni. sőt, néha még sokkal izgatóbb az h magamban kell tartanom...
3/8 A kérdező kommentje:
jólvanna bocs...elírtam.... am meg nem lehet mindig bérelni....elég sokba van...most hetente 3x menjünk el valahova? :O
2009. júl. 26. 15:54
5/8 anonim válasza:
Akkor találjatok ki valamit, hova tudnátok elküldeni a családtagokat... Kirándulni, koncertre, étterembe, stb, stb... Annyi megoldás van, csak egy kicsit gondolkozni kell... És kösz hogy lepontoztatok (én vagyok az első), már várom hogy most kapjam a mínuszokat. :DD
6/8 anonim válasza:
mondom. tanulj meg csöndben szexelni. nemlehet ugyanis mindig elküldeni vhova a szülőket, és szobát sem kivenni.
vagy tegyetek be hangosabb zenét, és akkor lehetsz picit hangosabb
7/8 anonim válasza:
de akkor vmi mixet tegyetek be mer az ciki ha pont vége van a számnak és...és...:)
8/8 A kérdező kommentje:
ő hát ilyeneken énis gondolkodtam, hogy elküldeni őket, de nem olyanok -.- szóval egy megoldás marad :S hát azért köszi azonak akik normálisan írtak :)
2009. júl. 27. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!