Bőrgyógyász mitcsinál az anyajeggyel?
Figyelt kérdés
Van pár sötét anyajegyem "teteje van" vagy mit mondtak nekem,h azt megkell nézetni.Ha elmegyek bőrgyógyászhoz az csak megnéz és elküld pl:sebészetre vagy ott helybe leveszi?
Honnan lehet tudni hogy veszélyes e?Hogy veszi le?Ha esetleg műtétszerű akkor altatnak?Érzéstelenítő van?Mennyire fájdalmas?
Bocsi hogy ennyit kérdezek egybe de ez lesz az első alkalom és eléggé parázok
14/F
2012. aug. 27. 15:33
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem altatnak, tudtommal lefagyasztják azt a részt érzéstelenítés gyanánt. Legalábbis Pesten haveromnak így csinálták és ott helyben.
Azt, hogy veszélyes-e, majd ő tudja megmondani. Állítólag egyáltalán nem fájdalmas.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát én nem Pesti vagyok, de remélem nekem is ígylesz.:D Haverodnak szikével vágták le vagy leégették vagy mit csináltak vele?
2012. aug. 27. 15:45
3/4 anonim válasza:
Hűha, erre pontosan nem emlékszem, azt hiszem, hogy szikével. De mondta, hogy a hidegen kívül semmit sem érzett.
4/4 A kérdező kommentje:
az jó :D
megnyugodtam kicsit
2012. aug. 27. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!