Mi lehet a baj? 4-ik napja ébredek, hányingerrel, gyomorégéssel.
Figyelt kérdés
Fáj a derekam az alhasam.Tesztem múlthéten negatív, és a mensim is megvolt 9-én igaz csak 1,5 napig.Ezért felmerült bennem a terhesség gyanúja, de mivel a múltheti teszt -, így szerintem nem lehetek babás:(
Melleim is olyan furcsák, a bimbóim érzékenyek, de mivel szoptatok még ettől is lehet.
Voltam vérvételen,vizelet vizsgálaton az állandó alhasi panaszok miatt, de nem találtak semmi gyulladásra utaló jelet.Már nagyon félek:(
Sokat idegeskedek esetleg lehet ettől?De állandóan?
Ha utolérem az orvosom, holnap megyek nődokihoz,mert a házi orvosom petefészek cisztára gondol,mivel a vérvétel-.Szerintetek?
2009. júl. 26. 07:55
1/1 anonim válasza:
naná hogy lehet az idegeskedéstől,a stressz okozhat ilyen gyomorpanaszokat is,a sok idegesség miatt több savat termel a gyomor,ettől a gyomorégés,hányinger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!