Nagydolgozás után miért pisil az ember?
Figyelt kérdés
Például nekem vagy rögtön utána vagy 10-15 perccel később pisilnem kell. Akkor is, ha amúgy már voltam.2012. aug. 26. 20:32
1/4 anonim válasza:
Hát nem tom, ezen már én is gondolkoztam :D Talán a nyomástól lehet :D
2/4 anonim válasza:
Nekem pár másodperccel kell csak utána :-)
Jó, választ nem tudtam adni..
3/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, úgyhogy jöjjön aki ért hozzá.
Nekem mindig pisiléssel fejeződik be és akármennyire is kell pisilnem is, először mindig a nagydolog és amikor már tuti végeztem vele, csak akkor jön a pisi.
4/4 anonim válasza:
Nekem először a pisi jön kakiláskor, utána a kaki. de a végén az erőlködéstől még szokott pár csepp pisi lenni. 19/f
De van egy csaj ismerősöm, aki egyáltalán nem pisil kakilás alatt, azt mondja összeszorítja a punciját, és azért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!