Ha sokat számítógépezek, ettől kaphatok vmiféle betegséget? Sugárfertőzést vagy akármit.
Nos én 16/f vagyok és elég sokat gépezek. Suliidőben mondjuk nem olyan sokat, suli és tanulás után este ideülök 4-5 órát de szünetekben hajlamos vagyok egész nap gép előtt ülni. Mivel programozónak készülök valószínűleg egész életemben sokat leszek számítógépek közelében.
A számítógépeknek ill. monitoroknak (LCD monitorom van) van "ilyen" (ilyen_mint az én esetemben) hosszútávon káros hatása, betegségei? A sok ülés és monitorozás betegségeit ismerem, a látással kapcsolatos problémák, ha nem ülök egyenesen stb. Bár eddig nem figyeltem rá de mostantól óránként felállok a géptől egy kicsit ill. naponta rendszeresen sportolok.
Köszönöm, Üdv
Sugárfertőzést? Mégis mitől? Gondolom nem Csernobilban ülsz a számítógép előtt...
Üdv: egy programozó
Dr. House-ban mondták h a háztartási eszközük "sugároznak" de akkor már magam is rájöttem h sorozat vs valóság.
Köszönöm, Üdv
És hosszútávon? Ha ilyen sokat gépezek fiatalkoromban, és később is elég sokat fogok?
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!